تاريخ انتشار: شنبه 1402/12/12

نشست علمی "چالش انسان معاصر و تبلیغ نظری دین" برگزار می شود

برگزاری هفدهمین نشست علمی از سلسله جلسات و نشست های هفتگی "دین و چالش های روز"

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، نشست علمی" چالش انسان معاصر و تبلیغ نظری دین" با طرح پرسش "آیا تبلیغ نظری پاسخگوی انسان معاصر است؟" از هفدهمین نشست از سلسله جلسات و نشست های "دین و چالش های روز"  ویژه "چهارشنبه های اعتقادی" از سوی پژوهشگاه قرآن و حدیث، انجمن کلام اسلامی حوزه، کمیته مرکزی کرسی های آزاداندیشی حوزه های علمیه و مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی قم با ارائه و سخنرانی دکتر مجید احسن، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام در روز چهارشنبه ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۲۱ تا ۲۲ به صورت وبیناری برگزار می شود.

برگزاری سلسله جلسات و نشست های "دین و چالش های روز"  هر هفته روزهای چهارشنبه از ساعت ۲۱ تا ۲۲ با ارائه و سخنرانی پژوهشگران و اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی از ایران و خارج از کشور به همراه پرسش و پاسخ، به صورت وبیناری برگزار می شود.

علاقه مندان جهت شرکت در جلسات، از طریق لینک برخط زیر اقدام نمایند.

به تمامی شرکت کنندگان در برنامه که ۱۰ جلسه حضور داشته باشند گواهی اعطا خواهد شد.

*** شرکت در این جلسات برای عموم آزاد است ***