تاريخ انتشار: دوشنبه 1402/12/7

دیدار و جلسه رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث با مدیر مرکز تراث الحله

حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار، رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث با شیخ صادق الخویلدی، مدیر مرکز تراث الحله دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار، رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث در ادامه دیدار با شخصیت ها و بازدید از مراکز علمی عراق به همراه برخی مسئولان پژوهشگاه قرآن و حدیث با شیخ صادق الخویلدی، مدیر مرکز تراث الحله و دکتر سیدعلی الاعرجی، معاون پژوهش مرکز تراث الحله دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه ضمن معرفی پژوهشگاه قرآن و حدیث به عنوان نخستین مرکز تخصصی حدیثی شیعه در جهان اسلام، در خصوص دعوت به همکاری های علمی و پژوهشی مشترک به خصوص برگزاری همایش بین المللی مدرسه کلامی حله در شهر حله بحث و گفتگو شد. تعیین زمان، مکان و محورهای همایش مدرسه کلامی حله از موضوعات این دیدار بود که در این جلسه مشخص شد.

در ادامه دیدارهای روز یکشنبه ۶ اسفند ماه، دیدار و جلسه با سیدمحمد علی الیاسری از مسئولان حرم زید بن علی بن الحسین علیه السلام و نیز دیدار و جلسه با مسئول مرقد سید بن طاووس در شهر حله انجام شد.