تاريخ انتشار: پنج شنبه 1401/9/17

هشتمین جشنواره پژوهشی پژوهشگاه قرآن و حدیث برگزار می شود

همزمان با هفته پژوهش 1401، از پژوهشگران برتر پژوهشگاه تجلیل و تقدیر می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، هشتمین جشنواره پژوهشی پژوهشگاه قرآن و حدیث، همزمان با هفته پژوهش با هدف تجلیل و تقدیر از پژوهشگران برتر پژوهشگاه و نیز آیین گرامیداشت هفته پژوهش دانشگاه قرآن و حدیث با هدف تقدیر از اساتید برتر دانشگاه  با حضور و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر، رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در روز چهار شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۱ از ساعت ۹:۳۰  تا ۱۲  در تالار علامه مجلسی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار می شود.

این مراسم  که با حضور  پژوهشگران، اساتید، فرهیختگان علمی، دانشجویان و اهالی رسانه برگزار می شود حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار، رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث و حجت الاسلام و المسلمین عبدالهادی مسعودی، رئیس دانشگاه قرآن و حدیث به ارائه گزارشی از عملکرد  پژوهشگاه و دانشگاه و نیز بیان ویژگی های علمی مرحوم آیت الله ری شهری خواهند پرداخت.

همچنین در این مراسم، حجج اسلام آقایان سیدمحمدکاظم طباطبایی، محمدتقی سبحانی و عباس پسندیده در میزگرد علمی به بیان ویژگی های ممتاز مرحوم آیت الله ری شهری در حوزه های مختلف دانشی خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم از آثار تازه نشر پژوهشگاه رونمایی خواهد شد.