تاريخ انتشار: سه شنبه 1401/3/31

پانزدهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهش نامه روان شناسی اسلامی" منتشر شد

پانزدهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهش نامه روان شناسی اسلامی" به صاحب امتیازی پژوهشگاه قرآن و حدیث با 6 مقاله روان شناسی اسلامی ویژه پاییز و زمستان 1400 منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، پانزدهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهش نامه روان شناسی اسلامی" به صاحب امتیازی پژوهشگاه قرآن و حدیث و سردبیری حجت الاسلام و المسلمین دکتر عباس پسندیده از سوی پژوهشکده اخلاق و روان شناسی اسلامی منتشر شد.

در این شماره از نشریه می خوانید:

• مرور تحلیلی یک جشنواره؟

سخن سردبیر

• تطبیق ملاک‏ های نابهنجاری در قرآن کریم با کتاب راهنمای تشخیصی و آماری اختلال‏ های روانی

سیدحیدر هاشمی / محمدصادق شجاعی

• عوامل و روش ‏های تربیت اخلاقی از دیدگاه شهید مطهری به ‏منظور کاربرد در مشاوره: تحلیل مضمون

زینب بابایی / صمد ملازینل / محمدطیب صحرایی / معصومه اسمعیلی

• بررسی عناصر اسلامی - فرهنگی در سرفصل برنامه درسی رشته روان‏ شناسی در مقطع کارشناسی

ناصر آقابابائی

• نقش خوش‏ بینی در بهزیستی روان‏ شناختی بر اساس آموزه ‏های اسلامی و مطالعات روان ‏شناختی

فاطمه ژیان / مرضیه ملکی ‏ها

• رابطه عقل دینی و حیای روان‏ شناختی و مقایسه آن‏ در میان طلاب زن و مرد حوزه علمیه قم

علی ‏اصغر فروتن / احسان فدایی / رحیم میردریکوندی

• فرایندهای دینی و روان‏ شناختی حضور قلب در نماز بر اساس منابع اسلامی

سعید محمدی‏ دهنوی / جعفر هوشیاری

جهت دسترسی به چکیده و اصل مقالات، اینجا کلیک کنید

نشریه پژوهشنامه روانشناسی اسلامی، بر آن است تا آوردگاه آرا و اندیشه های فرهیختگان نواندیش و نظریه‌پرداز باشد و در همین راستا،  پذیرای آثار پژوهشگران و اساتید حوزوی و دانشگاهی است. علاقه‌مندان می‌توانند مقالات پژوهشی خود را از طریق سامانه نشریه به نشانی  psychology.riqh.ac.irارسال کنند.