تاريخ انتشار: دوشنبه 1400/9/15

کرسی علمی ترویجی "حدیث پژوهی گروهی، شیوه، بایسته ­ها، کاستی­ ها" برگزار می شود

همزمان با هفته پژوهش، سلسله کرسی های علمی ترویجی وبیناری پژوهشگاه قرآن و حدیث با مشارکت معاونت پژوهشی وزارت علوم و مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی - اسلامی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، همزمان با هفته پژوهش و در راستای دومین همایش مجازی  علوم انسانی اسلامی، پژوهش و فناوری، کرسی علمی ترویجی "حدیث پژوهی گروهی، شیوه، بایسته­ ها، کاستی­ ها" از سلسله کرسی های علمی ترویجی وبیناری پژوهشگاه قرآن و حدیث با مشارکت معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی اسلامی،دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی­های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاه قرآن و حدیث، با ارائه و سخنرانی حجت الاسلام استاد سیدمحمدکاظم طباطبایی، رئیس پژوهشکده علوم و معارف حدیث پژوهشگاه قرآن و حدیث و آقای  دکتر محمد مرادی، عضو هیات علمی دانشگاه قرآن و حدیث به عنوان ناقد و حجت الاسلام دکتر سیدمحمدحسن حکیم، پژوهشگر پژوهشگاه قرآن و حدیث به عنوان مدیر جلسه در روز سه شنبه ۲۳ آذر ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت وبیناری در سالن جلسات موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث، برگزار می شود.

لینک حضور در جلسه :

*** شرکت در این جلسه برای عموم آزاد است***

نشانی:قم، بلوار ۱۵ خرداد، خیابان شهید نظری ثابت، بعد از شهرک جهاد، پژوهشگاه قرآن و حدیث