تاريخ انتشار: پنج شنبه 1403/3/3

بازدید رئیس مرکز تراث الحله وابسته به عتبه عباسیه از پژوهشگاه قرآن و حدیث

در راستای همکاری پژوهشگاه قرآن و حدیث و عتبه عباسیه در برگزاری همایش مدرسه کلامی حله صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، حجت الاسلام شیخ صادق الخویلدی، رئیس مرکز تراث الحله وابسته به عتبه عباسیه و دو تن از اساتيد حوزه علمیه نجف اشرف، امروز  پنجشنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۳ با حضور در پژوهشگاه قرآن و حدیث ضمن بازدید از پژوهشگاه با حجت الاسلام دکتر سیدعلی حسینی زاده، معاون پژوهشی پژوهشگاه قرآن و حدیث دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه که با حضور معاونت پژوهش پژوهشگاه، مدیر همکاری های علمی و تنی چند از  پژوهشگران پژوهشکده کلام اهل بیت علیهم السلام برگزار شد درباره محورهای همایش مدرسه کلامی حله که در پاییز سال جاری با همکاری پژوهشگاه قرآن و حدیث و مرکز تراث حله عتبه عباسیه، در شهر حله عراق برگزار خواهد شد رایزنی های لازم صورت گرفت.

در پایان این جلسه حجت الاسلام شیخ صادق الخویلدی، رئیس مرکز تراث الحله با هیات همراه از نمایشگاه دائمی آثار پژوهشگاه قرآن و حدیث بازدید کرد.