تاريخ انتشار: یکشنبه 1401/12/7

همایش نکوداشت عالم ربانی و فقیه محدث، آیت الله محمدی ری شهری برگزار می شود

همایش احیاگر حدیث ویژه نکوداشت آیت الله محمدی ری شهری در قم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، همایش نکوداشت عالم ربانی و فقیه محدث، آیت الله محمدی ری شهری، رئیس فقید مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث و دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث با عنوان احیاگر حدیث با همکاری مراکز و مؤسسات علمی و آموزشی و سایر نهادهای قم و کشور در روز پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ از ساعت ۹:۳۰  تا ۱۲  در تالار علامه مجلسی موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار می شود.

این مراسم که با حضور علماء، اساتید، پژوهشگران، طلاب، دانشجویان و شاگردان و همیاران آن فقید سعید و اهالی رسانه برگزار می شود، حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر، تولیت آستان حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام و رئیس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث سخنرانی خواهند کرد.

همچنین در این مراسم، حجج اسلام آقایان؛اجاقی ­نژاد، سیدمحمدکاظم طباطبایی، عبدالهادی مسعودی، علیرضا معاف، محمدعلی مهدوی ­راد و رضا برنجکار در تبیین ویژگی های بارز علمی آیت الله محمدی  ری شهری سخنرانی خواهند کرد.

در صورت عدم امکان حضوری، می­توانید از طریق لینک زیر به صورت وبیناری در این مراسم شرکت نمائید.

لینک حضور در همایش:

*** شرکت در این جلسه برای عموم آزاد است***