تاريخ انتشار: دوشنبه 1401/2/19

کرسی علمی ترویجی "جریان شناسی شبهات اعتقادی" برگزار می شود

کرسی علمی ترویجی وبیناری پژوهشگاه قرآن و حدیث با همکاری دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، کرسی علمی ترویجی "جریان شناسی شبهات اعتقادی" از سوی پژوهشگاه قرآن و حدیث با همکاری دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی و با ارائه و سخنرانی حجت الاسلام دکتر سیدحسن هاشمی جزی، استادیار دانشگاه ادیان و مذاهب و مولف کتاب شناخت جریان های فکری معارض با دین و با حضور حجت الاسلام  دکتر مسلم محمدی، عضو هیات علمی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران و حجت الاسلام دکتر سیدعلی حسینی زاده، عضو هیات علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث به عنوان ناقد و حجت الاسلام دکتر علی امیرخانی، عضو هیات علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث به عنوان مدیر جلسه، در روز شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱هـ ش از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰  به صورت حضوری و وبیناری در سالن جلسات موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث برگزار می شود.

لینک حضور در جلسه :

*** شرکت در این جلسه برای عموم آزاد است***

نشانی:قم، بلوار ۱۵ خرداد، خیابان شهید نظری ثابت، بعد از شهرک جهاد، پژوهشگاه قرآن و حدیث