تاريخ انتشار: یکشنبه 1400/6/28

دهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهشنامه روان شناسی اسلامی" منتشر شد

دهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهشنامه روان شناسی اسلامی" به صاحب امتیازی پژوهشگاه قرآن و حدیث با 6 مقاله روان شناسی اسلامی ویژه بهار و تابستان 98 منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، دهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهشنامه روان شناسی اسلامی" به صاحب امتیازی پژوهشگاه قرآن و حدیث و سردبیری حجت الاسلام و المسلمین دکتر عباس پسندیده از سوی پژوهشکده اخلاق و روان شناسی اسلامی منتشر شد.

در این شماره از نشریه می خوانید:

• داستان روان‌شناسی با «سخن خدا» و «ساخته خدا»! / سخن سردبیر
  • نظریه خانواده‏ درمانگری ساختاری و مطابقت آن با رویکرد اسلامی/ محمد زارعی توپخانه، هادی دهقانی
  • اثربخشی آخرت‏باوری به‏ صورت بحث گروهی بر پایبندی مذهبی نوجوانان/ هادی کاظمی‌نژاد، ابوالقاسم بشیری، مسعودجان‏بزرگی
  • زیرساخت‏ های تحوّل شخصیت فرزند از چشم ‏انداز آموزه‏ های اسلامی و روان‏شناسی/ علی‌احمد پناهی
  • اثربخشی درمان گروهی مبتنی بر پذیرش و تعهد با رویکرد اسلامی بر امید سالمندان / زهرا مجاهدیان، ماریهدهقانمنشادی
  • تحلیل وضعیت خودارزیابی اسلامی در دانشجویان دانشگاه قم/ رضا جعفری هرندی، مریم زندیه،  فهمیه محمدی آزاد
  • عوامل زمینه‏ ساز روابط فرازناشویی بر اساس منابع اسلامی/ علیرضا نرگسی، جعفر جدیری، مهدی هادی

جهت دسترسی به چکیده و اصل مقالات، اینجا کلیک کنید

نشریه پژوهشنامه روانشناسی اسلامی، بر آن است تا آوردگاه آرا و اندیشه های فرهیختگان نواندیش و نظریه‌پرداز باشد و در همین راستا،  پذیرای آثار پژوهشگران و اساتید حوزوی و دانشگاهی است.

علاقه‌مندان می‌توانند مقالات پژوهشی خود را از طریق سامانه نشریه به نشانی  psychology.riqh.ac.irارسال کنند.