تاريخ انتشار: چهارشنبه 1399/12/6

نهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهشنامه روان شناسی اسلامی" منتشر شد

نهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهشنامه روان شناسی اسلامی" به صاحب امتیازی پژوهشگاه قرآن و حدیث با 6 مقاله روان شناسی اسلامی ویژه پاییز و زمستان 97 منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، نهمین شماره از دوفصلنامه "پژوهشنامه روان شناسی اسلامی" به صاحب امتیازی پژوهشگاه قرآن و حدیث و سردبیری حجت الاسلام و المسلمین دکتر عباس پسندیده از سوی پژوهشکده اخلاق و روان شناسی اسلامی منتشر شد.

در این شماره از نشریه می خوانید:

•  ساختار متن/ سخن سردبیر
  • کارکردهای روان‌شناختی توبه بر اساس منابع اسلامی / محمدتقی تبیک
  • اثربخشی کیفیت زندگی مبتنی بر معنویت درمانی اسلامی بر سازگاری اجتماعی مادران دارای کودک اتیسم شهرستان اردکان/ ملیحه افخمی اردکانی، ماریه دهقان منشادی
  • اثربخشی آموزش شفقت با رویکرد درمان یکپارچه توحیدی بر کاهش افسردگی زنان خانه‌دار / زهرا خواجه، محسن عزیزی ابرقوئی
  • پیش‌بینی سرسختی روان‌شناختی بر اساس باورهای مذهبی و سبک‌های اسنادی زنان متأهل / مهدی دهستانی، سیده عاطفه مهدوی، فاطمه عبداللهی فلاحی
  • نقش هوش معنوی و طرحواره‌های ناسازگار اولیه در نگرش‌های دینی دانش‌آموزان دختر دارای خانواده‌های عادی و طلاق شهر گرگان / سیدمجتبی عقیلی، سایه خدایی
  • رابطه تاب‌آوری و خودمهارگری با بخشودگی بین فردی و کیفیت زندگی همسران شهدا / محمد قمری، معصومه ژیان باقری، زهرا احمدی

جهت دسترسی به چکیده و اصل مقالات، اینجا کلیک کنید.

نشریه "پژوهشنامه روان شناسی اسلامی" بر آن است تا آوردگاه آرا و اندیشه های فرهیختگان نواندیش و نظریه‌پرداز باشد و در همین راستا،  پذیرای آثار پژوهشگران فرهیخته حوزوی و دانشگاهی است. علاقه‌مندان می‌توانند برای ارسال مقالات پژوهشی خود و دریافت مقالات منتشر شده، از طریق سامانه نشریه به نشانی  psychology.riqh.ac.ir اقدام کنند.