تاريخ انتشار: شنبه 1399/10/13

پیام تسلیت حضرت آیت الله ری شهری در پی ارتحال حضرت آیت الله مصباح یزدی(ره)

آیت الله محمدی ری شهری رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث، در پیامی درگذشت آیت الله مصباح یزدی (ره) را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، آیت الله محمدی ری شهری رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث، در پیامی درگذشت دانشمند فرزانه و مفسر توانای قرآن، حضرت آیت الله حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی رضوان‌ الله‌ تعالی علیه را تسلیت گفت.

متن پیام آیت الله محمدی ری شهری به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

درگذشت دانشمند فرزانه، مفسر توانای قرآن و مجاهد حکیم، حضرت آیت الله حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی، ضایعه ای بزرگ برای حوزه‌ی علمیه و عرصه معارف دینی است.

فقدان این اندیشمند بصیر، خطیب روشنگر، و نویسنده توانمند که عمر با برکتش را در تبیین حقیقت و پیمودن مسیر هدایت سپری کرد، بر همه دوستداران و ارادتمندان ایشان دشوار و گران است.

اینجانب ضایعه تأسف بار رحلت ایشان را به خاندان مکرم، فرزندان شایسته و دیگر بازماندگان گرامی ایشان و نیز دوستان و شاگردان و ارادتمندان این استاد سترگ و نیز حوزه‌ی علمیه تسلیت عرض می‌کنم و تعالی درجات و غفران و رحمت الهی را برای ایشان از خدای منّان مسألت می‌نمایم.

محمدی ری شهری

۱۳ دی ماه ۹۹