تاريخ انتشار: شنبه 1398/10/28

تقدیر معاون پژوهش حوزه های علمیه از پژوهشگاه قرآن و حدیث

تقدیر و تشکر حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدحسین میرمعزی، معاون پژوهش حوزه های علمیه از پژوهشگاه قرآن و حدیث در برگزاری برنامه های هفته پژوهش

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدحسین میرمعزی، معاون پژوهش حوزه های علمیه با ارسال نامه ای به حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضا برنجکار قائم مقام رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث از همکاری و مشارکت این پژوهشگاه در برگزاری برنامه ­های هفته پژوهش معاونت پژوهش حوزه های علمیه که از تاریخ ۲۳ تا ۲۸ آذر ۹۸ در مدرسه مبارکه فیضیه برگزار شد تقدیر و تشکر کرد.

لازم به ذکر است نشست علمی "پژوهش­ های اسلامی در معنویت و اخلاق؛ بایسته­ ها و چالش ­ها" از سوی پژوهشگاه قرآن و حدیث در روز دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸ ساعت ۱۸ در سالن اجتماعات مدرسه فیضیه برگزار گردید.

همزمان با برگزاری این نشست علمی، آثار و دستاوردهای دوسالانه پژوهشگاه قرآن و حدیث به صورت نمایشگاهی در معرض شرکت کنندگان نیز قرار گرفت.