تاريخ انتشار: یکشنبه 1398/2/8

همایش آشنایی با طرح گفتمان علمی انقلاب اسلامی با عنوان "نظریه پردازی کتاب الگوی اسلامی شادکامی" برگزار شد.

همایش آشنایی با طرح گفتمان علمی انقلاب اسلامی با عنوان "نظریه پردازی کتاب الگوی اسلامی شادکامی" ویژه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به همت دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی و دبیرخانه انجمن های علمی حوزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، همایش آشنایی با طرح گفتمان علمی انقلاب اسلامی با عنوان "نظریه پردازی کتاب الگوی اسلامی شادکامی" با حضور مولف کتاب حجت الاسلام دکتر عباس پسندیده رئیس پژوهشکده اخلاق و روان شناسی اسلامی پژوهشگاه قرآن و حدیث و آقای دکتر عباس خوش خبر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به عنوان ناقد برگزار شد.

گفتنی است، این نشست علمی با حضور جمعی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، روز شنبه ۷ اردیبهشت ۹۸ از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲ در سالن شمس مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار گردید و در پایان به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره اعطاء شد.