تاريخ انتشار: یکشنبه 1396/9/26
کد خبر: 61976

ارائه بیش از 100 اثر از پژوهشگاه قرآن و حدیث در نمایشگاه هفته پژوهش

نمایشگاه دستاوردهای 60 مرکز پژوهشی حوزوی در مصلی قدس قم برپا شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث چهارمین نمایشگاه آثار و دستاوردهای مراکز پژوهشی حوزوی به همت معاونت پژوهشی حوزه های علمیه و با همکاری شورای هماهنگی مراکز پژوهشی، همزمان با  هفته پژوهش در مصلی قدس در حال  برگزار است.

در این نمایشگاه مهمترین آثار و دستاوردهای پژوهشی چهار پژوهشکده علوم و معارف حدیث، کلام اهل بیت علیهم السلام، تفسیر اهل بیت علیهم السلام و پژوهشکده اخلاق و روان شناسی اسلامی پژوهشگاه قرآن و حدیث در معرض بازدیدکنندگان قرار دارد.

در غرفه پژوهشگاه قرآن و حدیث آثاری همچون سیره پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم، دانش نامه امیرالمومنین علیه السلام، دانش نامه امام حسین علیه السلام، دانش نامه امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، دانش نامه قرآن و حدیث و ...از تالیفات آیت الله ری شهری و پژوهشگران این پژوهشگاه ارائه شده است.

همچنین نرم افزار های چند رسانه ای حدیث اهل بیت علیهم السلام، نرم افزار میزان الحکمه و نرم افزار ثارالله معرفی شده است.

این نمایشگاه از روز شنبه ۲۵ آذر ماه همزمان با آغاز هفته پژوهش در مصلی قدس برپا شده است  و تا پایان روز چهارشنبه ۲۹ آذر از ساعت ۹ الی ۱۹ در معرض بازدیدگنندگان گرامی قرار دارد.

از تمامی علاقه مندان جهت بازدید از غرفه پژوهشگاه قرآن و حدیث (غرفه ۵۲)  دعوت به عمل می آید.