تاريخ انتشار: سه شنبه 1394/4/16

ترجمه کتاب روانشناسی مثبت نگر اثر هفرن و بونیول از چاپ خارج شد.

این کتاب درسنامه جامع و نوینی است که می کوشد مهم ترین نظریه ها، پژوهش ها و کاربست های این حوزه روان شناختی را در قالب روش ها و فنون جذاب آموزشی ارائه کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، ترجمه کتاب روانشناسی مثبت­ نگر از چاپ خارج شد. کتاب «روانشناسی مثبتنگر: نظریه ­ها، پژوهش­ ها و کاربست­ ها» نوشته کیت هفرن و ایلونا بونیول از سوی انتشارات Open University در سال ۲۰۱۱ منتشر شده است. این کتاب درسنامه جامع و نوینی است که می­ کوشد مهم­ ترین نظریه­ ها، پژوهش­ ها و کاربست­ های این حوزه روان­ شناختی را در قالب روش­ ها و فنون جذاب آموزشی ارائه کند.

چاپ نخست این کتاب که به کوشش پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی دارالحدیث،و توسط آقایان محمّدتقی تبیک و محسن زندی ترجمه شده است در تیرماه ۱۳۹۴ به تیراژ ۵۰۰ نسخه توسط سازمان چاپ و نشر دارالحدیث منتشر شد. خواندن این کتاب را به تمام دانشجویان رشته روان­ شناسی، به ویژه دانشجویان روان­ شناسی مثبت­ نگر، مشاوران، مربیان و پژوهشگران حوزه روان­ شناسی، اخلاق و تربیت توصیه می­ شود.