تاريخ انتشار: پنج شنبه 1394/3/7

از پژوهشگران برتر در حوزه دین تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه قرآن و حدیث، در دهمین آیین تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه دین از حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی غلامعلی و 9 پژوهشگر حوزه دین به همراه آیت الله امینی و مرحوم آیت الله معرفت(ره) تجلیل به عمل آمد.

این مراسم با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با تقدیر از آیت الله امینی و گرامی‌داشت آیت الله معرفت (ره) در قم برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مهدی غلامعلی، معاون پژوهشی پژوهشگاه قرآن و حدیث و رئیس مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه قرآن و حدیث با پژوهش «مبانی و معیارهای جرح و تضعیف راویان نزد قدمای شیعه» جز ده پژوهشگر برتر حوزه دین معرفی و تقدیر شد.

دهمین آیین تجلیل از پژوهشگران حوزه دین با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور،  آیت الله علوی بروجردی، فرزند آیت الله گلپایگانی، رئیس جامعة المصطفی، رئیس پژوهشکده مهدویت، آیت الله رضا استادی، آیت الله امینی، استاندار قم و پژوهشگران حوزه دین برگزار شد.

در این آیین که با مشارکت و حمایت جامعة المصطفی العالمیه، موسسه آل البیت علیهم السلام، دفتر تبلیغات اسلامی، اداره کل ارشاد قم و موسسه فرهنگی خادم الرضا علیه السلام برگزار شد،آیت الله رضا استادی، علی لاریجانی و آیت الله امینی به ایراد سخن پرداختند و سپس  از ۱۰ پژوهشگر حوزه دین به همراه آیت الله امینی و مرحوم آیت الله معرفت(ره) تجلیل به عمل آمد.

برپایی نمایشگاهی از  آثار آیت الله امینی، آثار آیت الله معرفت (ره)، پژوهش های برگزیده دوره های پیشین دبیرخانه دین پژوهان کشور و آثار راه یافته به مرحله داوری دوره دهم دیگر برنامه دهمین دوره تجلیل از دین پژوهان کشور بود.

آیین تجلیل از پژوهشگران حوزه دین از سال ۷۵ شروع به فعالیت کرده است و امسال پس از چند سال تعویق، دهمین دوره خود را برگزار می کند.