تاريخ انتشار: شنبه 1393/2/6

در مؤسسه دارالحدیث، «مکاتیب معناشناسی» بررسی می شود

نشست معنا شناسی با موضوع «مکاتیب معناشناسی» به همت پژوهشکده اهل بیت(ع) و معاونت پژوهشی دانشگاه قران و حدیث برگزار می شود.

به گزارش پایگاه حدیث نت، دانش معناشناسی دانشی نوپاست که هنوز محورهای آن کاملاً مشخص و معین نیافته است. معناشناسی بیشتر مجموعه مطالعاتی است که کاربرد زبان را در ارتباط با جنبه­های گوناگون تجربه اعم از زبانی و غیر زبانی مسائل مربوط به گفتگو کنندگان در نظر دارد.

این نشست به همت پژوهشکده اهل بیت(ع) و معاونت پژوهشی دانشگاه قران و حدیث از ساعت ۱۱ صبح روز چهارشنبه۱۰ اردیبهشت ماه در تالار شیخ صدوق مؤسسه دارالحدیث برگزار می شود.

گفتنی است، سخنران این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین قائمی‌نیا، مدیر گروه مطالعات و مبانی معرفتی پژوهشکده کلام اهل بیت(ع) دارالحدیث معرفی شده است.

علاقه مندان می توانند روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۱ صبح در تالار شیخ صدوق دانشگاه قران وحدیث واقع در مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث، در این نشست حضور یابند.